Despre noi

Ce este Mabi Boutique Studio? Este un studio foto pentru nou nascuti, copii, mamici, tatici, bunici.

Pentru ca totul porneste din burtica, bucuria unei mamici in devenire este ceea ce Mabi Boutique Studio doreste sa surprinda. Pentru ca ei, copiii reprezinta esenta puritatii, iar ochii lor transmit cele mai puternice emotii, iar noi vrem sa le impartasim impreuna. Si pentru ca micutii se simt cel mai confortabil alaturi de parintii lor, in atmosfera primitoare a propriului camin, studioul vine la tine acasa sa prinda jocul nestingherit al familiei si momentele frumoase pe parcursul unei sedinte foto.

Sedintele foto pot avea loc oriunde doriti, chiar acolo unde copilul dvs. se va simti cel mai bine, poate fi acasa, in parc, la gradinita, la gradina zoologica, in vacanta, la locuri de joaca. Mabi Boutique Studio va insoteste la toate evenimentele de familie, la petreceri, botezuri, aniversari.

 

Cine este Mabi Boutique Studio?

Sunt Laura Nicolaescu, mama a 2 fetite si o pasionata intr-ale fotografiei. Impletesc cunostintele de tehnica fotografica, cu inspiratia, creativitatea si mai ales dragostea pentru copii. In fotografiile mele doresc sa surprind spontanitatea, naturaletea, emotiile si delicatetea copiiilor, dragostea pe care parintii o impartasesc alaturi de ei, trairile si fericirea de pe chipul unei viitoare mamici.

Toate aceste sentimente pot fi retraite peste ani alaturi de parinti, bunici sau prieteni dragi, doar rasfoind un album, vizualizand un CD cu fotografii, admirand un tablou sau privind un calendar personalizat cu chipul copilului dvs. . Astept sa ne bucuram impreuna pentru cateva momente, sa surprindem clipe magice!

mabi studio boutique